?

Log in

Previous Entry | Next Entry

En leser ber våre forbrukeren ekspert om hjelp etter HMRC justert hans-koden for åhente inn skyldte barn skattefradrag, men han insisterer han skylder noe

HMRC sier det ikke vet om problemet du nevner om dokumenter ha blitt ødelagt.

Det står at det kan se fra sin system at det opprinnelig tildelt du £545 skattekreditter i2003-04 basert på din arbeider mer enn 30 timer i uken med en inntekt av £29,452 ogvære ansvarlig for én person.

Det sendte du prisen merknader i 2003. Dette bekreftet informasjonen det haddebasert prisen på og rådet deg rapportere endringer i omstendighetene. Det står at duble sendt en årlig gjennomgang varsel i 2004 sier at det ville automatisk fornye pris ogat du ikke trenger å gjøre noe hvis det var ingen endringer deres omstendigheter.Hadde det vært, du ville ha blitt fortalt, sier, at du trengte å kontakte den av juli 312004 skatt kreditt fornyelser fristen.

HMRC sier de har ingen bevis som viser at du kontaktet det før November 30 2004.Sier du varslet det at datteren din igjen ikke avanserte heltidsutdanning mai 1 2004.Byrået sier at etter oppdatere poster, det sendte du en pris varsel desember 6 2004,viser det hadde sluttet til barnet skatt kreditt rett fra 1 mai 2004, og at du hadde værtoverbetalte £303. Angivelig du kalt igjen og sa at din datter hadde forlatt opplæringpå februar 1 2004.

HMRC sier det oppdatert sine poster og sendt deg to separate prisvinnendemeldinger, ett som viser du hadde vært overbetalte £342 (selv om dette tallet ermarginalt annerledes enn den du sitere meg) og andre som 2004-05 prisen haddevært redusert til null. Du kalt og anslått at inntekten 2004-05 var £22.000. Du blefortalt dette ikke endre ting og tydeligvis det var ikke før tre og et halvt år senere atdu kontaktet HMRC igjen.

Jeg forstår fra HMRC det har så igjen på saken fire ganger og fant ingen grunn til åendre sin opprinnelige avgjørelse. Jeg snakket med noen på ditt hjem som spurtehvordan du kan bekrefte hva HMRC sa var sant. Jeg foreslo du bør først sjekke medbarnet, nå voksen, å se hvis skolen forlate datoer registreres. Hun visste ikke.

Det kan være at du har blitt med utsikt over et grunnleggende problem. Uten barnkvalifisere seg til denne godskrive var du ikke lenger berettiget for det uavhengig avinntekten.

For å finne ut hvis du er kvalifisert for skattekreditter finnes et spørreskjema påhmrc.gov.uk-Klikk på "skatt kreditt" i boksen lilla under "individer og ansatte" påhjemmesiden. HMRC skatt kreditt hjelpelinjen er 0345 300 3900.

Lignende problemer vurdere borgere råd Bureau eller sjekke sin selvhjelp nettstedadviceguide.org.uk eller veldedighet nettsted taxaid.org.uk  men være skeptisk til åbruke eksterne organer sier de vil kreve skattefradrag for deg.